Когато имах забила сонда чернееше, сега си седи същия, както когато забърсах чашката.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ремонти и подобрения по алфа 166 - с цени
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеАлфунката е при бояджията ... баси кефа...за цялостно освежаване ....
Ще има снимки като излезе ....sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеСподели цената на "баси кефа" деее...
Баси кефа е 1000лв....за наши хора.....като в това влиза всичко....имах спукани брони,луфтове разни,боя,работа....
Доволен съм....
Comment
-
Браво,браво..снимките са лоши но се вижда ефекта!
С удоволствие да я шофираш и по-малко олигофрени да си отварят вратите в твоя автомобил...и далечно спиране до оградата в големите магазиниsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеБраво,браво..снимките са лоши но се вижда ефекта!
С удоволствие да я шофираш и по-малко олигофрени да си отварят вратите в твоя автомобил...и далечно спиране до оградата в големите магазини
Да снимките са с тлф правени.....тия дни ще сложа и 17ките .... и те минаха през боята....страхотно станаха....
Колкото и да е пазиш......тя простотията не ходи по дърветата ....
Comment
-
Мдааа прагове и броня с цвета особено сива..направо спи
Но колкото толкова
Абеее направо си е за почерпка нова кола тъй да се кажеsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение...май не трябваше да е виждам тая снимка....
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеМалееее....верно....уникално е така....супер....малко ме фана яд...май не трябваше да е виждам тая снимка....
Ще я погледнеш още 2-3 пъти и обратно при бояджията
А и няма никакъв проблем да се пръснат на място без разглобяванка
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеЧисто нова кола..като от магазина.....страхотен е ....
Баси кефа е 1000лв....за наши хора.....като в това влиза всичко....имах спукани брони,луфтове разни,боя,работа....
Доволен съм....Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщениеКолега сподели къде и колко взимат на детайл ако не е тайна че и аз трябва да правя задна броня заради некадърници. Може и на лично ако сметнете че е реклама.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment